Welkom op onze vernieuwde website!

OVER ONS

DEWIMA combineert professionaliteit en expertise met persoonlijke en efficiënte service.

 

Passie en ambitie

Bij DEWIMA BV doet u beroep op een jong en gepassioneerd team die al de attesten bezit die we nodig hebben, waardoor u kan rekenen op kennis van zaken omtrent ons vakgebied. Met de bedoeling om altijd opnieuw de perfectie te benaderen en te werken met de hoogste kwaliteit, leggen we de lat voor onszelf hoog om elke keer opnieuw het beste van onszelf te geven.

Uw partner doorheen het volledige bouwproces

Omdat wij bij DEWIMA elke keer opnieuw kwaliteit willen garanderen, schakelen wij waar nodig ervaren mensen in waar we een vaste samenwerking mee hebben. Op die manier kan u erop rekenen dat u voor elke toepassing de best mogelijk oplossing zal voorgesteld krijgen.

Bij ons start het project al direct na de toewijzing van het project. Wij staan u bij in al de keuzes die u maakt, en wij werken dit volledig uit. Wij tekenen onze werven uit in een 3D-tekening zodat het voor u duidelijk is wat u zal krijgen. Op die manier kunnen we makkelijk bepaalde dingen gaan bijsturen en volledig de wil van de klant realiseren. We schakelen daaropvolgend de juiste studiebureaus in, en bespreken dan alles met onze vaste partners. Zo kunnen we u een waterdicht dossier voorleggen volledig volgens de wens van de klant.

Tijdens de uitvoering staan we u ook bij met raad en daad zodat u op de hoogte bent van alles dat gebeurd, en zo kan u correct met ons afstemmen zodat we de planning kunnen aanhouden.

Ben je op zoek naar een partner voor jouw project of wens je meer info hoe we te werk gaan?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen jou verder.

Contacteer Dewima